Om oss / Infotheek
Kundvagn
Visa priser inkl moms
Varor: 0 Summa: 0:-
SwedishDutchNorwegianDanishFinnishEnglish
 • Vilka är Infotheek?

  Infotheek har varit aktivt sedan 1991 med vårt koncept som innebär standardisering av IT-hårdvara. Då var vi ett tvåmans-företag fokuserat på studenter med en begränsad budget, och behov av datorer för att skriva rapporter och avhandlingar. Nu är vi en internationellt verksamt IT-hårdvaru och mjukvaru återförsäjare som hjälper mer än 12 000 företag att spara på sina IT-kostnader.


  Infotheeks framgångsformel

  Utvecklingen inom IT-branschen är otroligt snabb. Nyare modeller ersätter ständigt gårdagens. Vi köper in och erbjuder överproducerad hårdvara från förra generationen. Dessa tidigare modeller kan vara mycket mer fördelaktiga för dig, eftersom vi härigenom kan erbjuda en stor prisfördel. Till skillnad från andra företag kan vi på Infotheek, baserat på dina behov, också råda dig att köpa den föregående generationen av hårdvara istället för den senaste. Det är betydligt billigare och uppfyller i många fall samtliga krav på prestanda. Vi ser också en ökning av efterfrågan på begagnade hårdvara som erbjuds med garanti, eftersom det kan vara en billigare lösning för många företag som behöver tex en specifik lösning.


  Standardisera inom din organisation.

  Bra hantering av din IT-infrastruktur hjälper dig att spara pengar. Din organisation arbetar troligen med ett antal utvalda modeller. Infotheek säkerställer att förra generationens, renoverade modeller och nya modeller fortfarande kan levereras i upp till fem år. Detta gör att du kan fortsätta ha kontroll och säkerställa en homogen infrastruktur över tid. Det medför också att administration av olika modeller / plattformar kan hållas till ett minimum. Infotheek erbjuder dig därför besparingar både i termer av inköp samt kostnader för underhåll!


  Vi erbjuder också:

  • Uthyrnings- och leasingmöjligheter
  • Återköp av hårdvara, logistiktjänster och förvaltning.
  • Utökade supporttjänster, med erfarna specialister inom olika branscher
  • Flera fraktalternativ baserat på specifika kundbehov
  • Flera fakturerings / betalningsalternativ
  • Leverans nästföljande dag över hela Europa